comScore

Bursaspor Bursaspor

Akhisar Belediyespor 3-1 Bursaspor maç özeti ve golleri

21 Kasım 2015, Cumartesi 15:01
Akhisar Belediyespor 3-1 Bursaspor maç özeti ve golleri

Süper Lig'in 12. haftasında Akhisar Belediyespor sahasında Bursaspor'u 3-1 mağlup etti.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Akhisar Belediyespor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda gülen taraf ev sahibi ekip Akhisar Belediyespor oldu.

Akhisar Belediyespor 3-1 Bursaspor maç özeti


İlk yarıda iki takımda birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandı. Orta saha mücadelesinde geçen ilk yarının son bölümlerinde ev sahibi ekip Hugo Rodallega ile golü buldu. Kolombiyalı forvet 40. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi ve devre bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıya beraberlik golü için başlayan Bursaspor rakip kalede yeteri kadar tehlike yaratamadı. Kontrollü bir oyun sergileyen ev sahibi ekip 67. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Rodallega ile 2. golü buldu ve farkı ikiye çıkardı. Bursaspor bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştırdı ve 82. dakikada Dzsudzsak'ın golüyle farkı 1'e düşürdü. Fakat Akhisar Belediyespor bu golden yalnızca 3 dakika sonra Bruno'nun ayağından bulduğu şık golle farkı yeniden 2'ye çıkardı ve maçın skorunu belirledi.

Akhisar Belediyespor gelecek hafta Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Bursaspor ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!