comScore

Bursaspor Bursaspor

Cihat Arslan: 'Rakipler bizden çekiniyor'

11 Kasım 2015, Çarşamba 21:57
Cihat Arslan: 'Rakipler bizden çekiniyor'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Cihat Arslan gazetecilerin sorularını yanıtladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, Kasımpaşa maçının istedikleri gibi sonuçlanmadığını belirterek, "Mağlubiyetler zor olsa da çıkaracağımız dersler var" dedi.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, önlerinde Bursaspor, Beşiktaş ve Medicana Sivasspor gibi zorlu maçların olduğunu vurgulayarak, "Kasımpaşa son golü attıktan sonra tamamen defansif anlamda oynamaya başladı. Takımların bizden çekiniyor olması bizim açımızdan güzel bir durum, yine çekinilecek bir takım haline geleceğiz" diye konuştu.

Arslan, Kasımpaşa karşısında cezalı Douglao ve Custodio'nun eksikliğini hissettiklerini belirterek, ara transfer döneminde takıma takviye yapıp yapmama konusunu daha sonra değerlendireceklerini kaydetti.

Daha önce Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle ertelenen hakem Yunus Yıldırım'ın jübile maçında cumartesi günü Göztepe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Arslan, bu müsabakanın Bursaspor maçı için iyi bir hazırlık olacağını belirtti.

Bursaspor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde başlayan Akhisar Belediyespor'da antrenmana izinli Milan Lukac, LuaLua, Nguemo ve Tolga Ünlü katılmadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!