comScore

Bursaspor Bursaspor

Ertuğrul Sağlam: "Gider Fenerbahçe'yi yener geliriz"

15 Eylül 2015, Salı 18:20
Ertuğrul Sağlam:

Bursaspor, Süper Lig'in 5. haftasında 20 Eylül Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından Özlüce Tesisleri'nde devam etti.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çek Milli Takımı'nda kaburgası kırılan Tomas Sivok ilk kez takımla birlikte çalışmalara katıldı. Isınma koşuları ile başlayan antrenman, 25 dakikalık serbest koşu ve 5'e 2 pas pres organizasyonu ile devam etti. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Gider Fenerbahçe'yi yener geliriz
Bu arada, antrenman öncesi saha ortasında futbolcularla kısa bir görüşme yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçının önemini anlattı. Fenerbahçe'yi yenebileceklerini söyleyen başarılı teknik adam, şunları dile getirdi:

"Sinirimizi bozmadan pozisyon alabilirsek, oynayabilirsek oradan üç puan alır geliriz. Bunun için neler yapmamız gerektiğini benim kadar sizler de biliyorsunuz. Mücadele etmek, futbolun doğrularını yapmak, az hata yapmak, artı sinirimizi bozmadan, konsantrasyonumuzu bozmadan, hakemlerle uğraşmadan, bu gibi dezavantajları yaşamazsak, yürekten inanarak söylüyorum, gideriz Fenerbahçe'yi yeneriz geliriz. Bunun için futbolun doğrularını, futbolun bazı değerlerini ortaya çıkarmamız lazım. Bizim kalitemiz var, yeteneğimiz var, yüreğimiz de var."

Yeşil beyazlı takım, yarın sabah ve akşam saatlerinde yapacağı çift antrenmanla Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!