comScore

Bursaspor Bursaspor

Ertuğrul Sağlam umut aşıladı

10 Eylül 2015, Perşembe 18:20
Ertuğrul Sağlam umut aşıladı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği karşısında sezonun ilk galibiyetini alacaklarına inandığını söyledi.

Süper Lig'in 4. haftasında kendi evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Ligin ilk üç haftasında daha puanla tanışamayan Sağlam, "Milli maçtan sonra bazı oyuncularımız erken geldi, bazı oyuncularımız geç geldi. Luis ve Stoch'un katılımı ile bugün ilk kez tam kadroyuz. Geçtiğimiz sezondan yaklaşık ilk 11'de oynayan 8 oyuncusunu kaybetmiş, bunların yerine de iddialı bir şekilde söylüyorum, en az onlar kadar kaliteli hatta bazı bölgelerde takımdan ayrılan oyunculardan daha kaliteli ve yetenekli oyuncuyu takımın içine koyduk. Çok kaliteli bir kadro oluşturduk. Ama tabi çok iyi oyuncuların bir arada olması üst düzey bir performans için çok yeterli olmuyor. Bunları birbirini destekleyen, birbirini anlayan ve birbirine katkı sağlayan bir grup halin getirip takım olgusu içinde performansı oluşturacak şekilde organize edemezseniz ne kadar iyi oyuncu alırsanız alın başarılı olma şansınız yok." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Üç puan alıp moral bozukluğunu atacağız"

Gençlerbirliği maçının kendileri açısından çok önemli olduğuna değinen tecrübeli teknik adam, "Taraftarımızın da oluşturacağı atmosferle bizim için çok önemli üç puanı alıp, hem camiamız üzerindeki moral bozukluğu ve takımdaki üç haftalık olumsuzluğu ortadan kaldırıp, bir an önce özgüveni elde etmek istiyoruz. Sivok'un bir sakatlığı var. Luis'in arka adalesinde sorun var ama inşallah bunu maça kadar çözmeye çalışacağız. Josue'nin kart cezası var. Necid takımla çalışmaya başladı. Fiziksel bazı sıkıntıları var. Ama ben cumartesi günü kime görev verirsek verelim, üst düzey fedakarlık, takım için mücadele eden anlayışla oynayıp, taraftarımıza camiamıza sezonun ilk galibiyetini armağan edeceğimize inanıyorum." diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!