comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'dan 12 yabancı transferi

26 Ağustos 2015, Çarşamba 10:00
Bursaspor'dan 12 yabancı transferi

Bu sezon kadrosunu neredeyse hemen hemen değiştiren Bursaspor 12 yabancı transfer yaptı.

Geçen sezonun gol kralı Fernandao, Ozan Tufan, Volkan Şen, Şener Özbayraklı, Bakambu, Belluschi, Enes Ünal, gibi yıldız oyuncularını elinde tutamayan yeşil-beyazlı takım, yaptığı transferlerle adından söz ettirdi. Şok ayrılıkların yerini doldurmaya çalışan Bursaspor, kaleci Mert Günok'un yanı sıra Macar futbolcu Balasz Dzsudzsak, Miroslav Stoch ve eski Barcelonalı Isaac Cuenca gibi taraftarı heyecanlandıran yıldız isimleri kadrosuna kattı.

KADRODA 13 YABANCI VAR


Bursaspor, bu dönemde 16 futbolcu transfer etti. Kadrosundaki yabancı sayısı ise Treore ile birlikte 13'e yükseldi. İşte Bursaspor'un yeni transferleri: Isaac Cuenca, Erdem Özgenç, Tomas Sivok, Sedat Berisha, Mert Günok, Tomas Necid, Cristobal Jorguera, Luis Advincula, Dany Nounkeu, Josue, Sercan Yıldırım, Tom De Sutter, İbrahim Serdar Aydın, Balasz Dzsudzsak, Miroslav Stoch ve son olarak Herta Berlin'in Japon orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Hajime Hosoga.
EN SON HOSOGA KATILDI

Bu arada, sabah saatlerinde Bursa'ya gelen Japon oyuncu Hosoga ile bugün sözleşme imzalanması bekleniyor. Tecrübeli oyuncu, Bursaspor'un akşam 18.00'deki antrenmanına katılacak.

Öte yandan, Genoa takımında oynayan 28 yaşındaki Slovak futbolcu Juraj Kucka transferinin ise kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!