comScore

Bursaspor Bursaspor

Serdar Aziz takımdan ayrılmak istiyor

25 Ağustos 2015, Salı 14:45
Serdar Aziz takımdan ayrılmak istiyor

Bursaspor'da yaprak dökümü sürüyor. Serdar Aziz'in ayrılmak isteidğini yönetime ilettiği ifade edildi.

FutbolArena - Bursaspor'da Fernandao, Belluschi, Enes Ünaş, Ozan Tufan, Şener, Bakambu ve Volkan Şen'in ardından Serdar Aziz'in de takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

"Artık baskılara dayanamıyorum"
Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Recep Bölükbaşı ile bir görüşme yapan Serdar Aziz'in, "Baskıları artık kaldıramıyorum. Ne yapsam olmuyor. Geri pas bile versem protesto ediliyorum. Küfrü hak edecek ne yaptım. Bu şartlar altında takımda kalmam imkansız. Ben artık yokum. İzin verin ve gideyim” dediği bildirildi.

Sorunun para olmadığına vurgu yapan Serdar Aziz'in, “Parayı dert etseydim daha önceki teklifleri değerlendirirdim. Bugüne kadar 9 resmi teklif geldi ve ben hep Bursaspor'da kaldım. Şu an nereye gideceğimin önemi yok. Yeter ki gideyim. Hedeflerim var. Artık yeter. Sizden anlayış bekliyorum" dediği ifade edildi.

Serdar Aziz nereye gidecek?

Milli futbolcuyu özellikle Galatasaray'ın istediği biliniyor. Aynı zamanda Şenol Güneş'in de oyuncuyla ilgilenebileceği konuşuluyor.

Serdar Aziz'in transfermarkt değeri

Bursaspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Serdar Aziz'in transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 4.75 milyon Euro.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!