comScore

Bursaspor Bursaspor

Dzsudzsak imzaladı! İşte ilk sözleri

17 Ağustos 2015, Pazartesi 15:59
Dzsudzsak imzaladı! İşte ilk sözleri

Bursaspor'un yeni yıldızı Dzsudzsak sözleşmeyi imzaladı. İşte ilk sözleri. 

FutbolArena - Bursaspor'un yeni transferi Balazs Dzsudzsak Özlüce Teslsleri'nde düzenlenen imza töreninde resmi mukuvaleyi imzaladı ve basına tanıtıldı. 

Dzsudzsak'ın ilk sözü: "Selamın aleyküm
'Selamın aleyküm' diyerek konuşmasına başlayan Macar futbolcu sözlerine şöyle devam etti: "Buraya gelen herkese çok teşekkür ederim. Tüylerim diken diken oldu. Yeni stadımıza ve Bursaspor'daki ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bütün kalitemi ve mücadelemi Bursaspor için vereceğim. Başka söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok mutluyum"

"Lakabım yok. Bana Dzsudzsak demeleri yeterli"
 
Macar futbolcu imza töreninde daha önce oynadığı kulüplerde herhangi bir lakabı var mı sorusuna "Herhangi bir lakabım yok ama buradaki tezahürat karşısında bile uygulandım. Bana sadece Dzsudzsak demeleri yeterli. Tabi ileride benim için beste yapmalarına mutlu olurum" şeklinde konuştu. 

Balazs Dzsudzsak kimdir?
 
Kariyerinin en parlak dönemlerini 2008/2011 yıllarında PSV'de geçiren Dzsudzsak burada 100'ün üstüne maça çıkarken 54 gol ve 50 asistle top performansını sergiledi. 2011 yılında herkes Macar futbolcunun daha büyük bir kulübe transfer olmasını beklerken dönemin futbol patronu Anzhi'nin sahibi Kerimov, Dzsudzsak'ı transfer etti. Ancak Macar futbolcunun Anzhi macerası kısa sürdü ve krizin yaklaşmasıyla Dinamo Moskova'ya transfer oldu. 2012 yılından bu yana Dinamo Moskova forması giyen Dzsudzsak 112 maçta 13 gol attı, 30 asist yaptı. 
 
Bu sezon ise Dinamo Moskova'da sadece 45 dakika görev aldı. Ligin son maçında transfer görüşmeleri nedeniyle teknik direktör Kobelev tarafından oynatılmadı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!