comScore

Bursaspor Bursaspor

Balazs Dzsudzsak'tan Beşiktaş itirafı

14 Ağustos 2015, Cuma 15:53
Balazs Dzsudzsak'tan Beşiktaş itirafı

Bursaspor ile transfer görüşmesi yapan Dzsudzsak, Beşiktaş ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Geçtiğimiz günlerde Bursaspor ile transfer görüşmesi yapmak için Bursa'ya gelen ve tesisleri gelen Dinamo Moskova'lı Balazs Dzsudzsak, Macar basınından Origo Sports'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Bana hep Beşiktaş'a anlattılar"


Türkiye'ye geldiğimde sıcak karşılandım. Hava alanı ve hotel çalışanları bana hep Beşiktaş'ı anlattı. Hatta Bursaspor ile anlaşamazsan beni Beşiktaş'ta görmek istediklerini söylediler
"Türkiye ve Bursaspor'a gelmekten neden utanayım?"

Bana parayı seçiyorsun diyorlar. Anzhi'ye gittiğimde de aynı şeyi söylemişlerdi. Bursaspor, Türkiye'nin en büyük 4-5 kulübünden biri. Buraya gelmekten neden utanayım? Açıkçası şu saatten sonra insanların ne söyledikleri umurumda değil

"Henüz anlaşmaya varmadım"

Dzsudzsak transferiyle ilgili son olarak "Henüz bir anlaşmaya varmadım ama artık karar vermek istiyorum. İçinde bulunduğum belirsizlikten sıkıldım" ifadelerini kullandı. 



Balazs Dzsudzsak kimdir?
 
Kariyerinin en parlak dönemlerini 2008/2011 yıllarında PSV'de geçiren Dzsudzsak burada 100'ün üstüne maça çıkarken 54 gol ve 50 asistle top performansını sergiledi. 2011 yılında herkes Macar futbolcunun daha büyük bir kulübe transfer olmasını beklerken dönemin futbol patronu Anzhi'nin sahibi Kerimov, Dzsudzsak'ı transfer etti. Ancak Macar futbolcunun Anzhi macerası kısa sürdü ve krizin yaklaşmasıyla Dinamo Moskova'ya transfer oldu. 2012 yılından bu yana Dinamo Moskova forması giyen Dzsudzsak 112 maçta 13 gol attı, 30 asist yaptı. 
 
Bu sezon ise Dinamo Moskova'da sadece 45 dakika görev aldı. Ligin son maçında transfer görüşmeleri nedeniyle teknik direktör Kobelev tarafından oynatılmadı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!