comScore

Bursaspor Bursaspor

Dzsudzsak konuştu! Bursaspor...

13 Ağustos 2015, Perşembe 13:04
Dzsudzsak konuştu! Bursaspor...

Transfer görüşmesi için Bursa'ya gelen Macar yıldız Dzsudzsak açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Bursaspor'un transfer görüşmesi yapmak için Bursa'ya getirdiği Dinamo Moskova'nın Macar yıldızı Dzsudzsak açıklamalarda bulundu. 

Kendi sosyal medya hesabından konuşan Dzsudzsak: "Transfer görüşmesi yapmam için Dinamo Moskova'dan izin aldım. Sözleşmem 6 ay sonra bitiyor çünkü. Yani başka bir kulüple görüşmeye hakkım var. Ayrıca tekrar Moskova'ya döneceğim. Sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Transfer için önümde ilginç seçenekler var. Şu an için isim vermem doğru olmaz"
 
Balazs Dzsudzsak kimdir?
 
Kariyerinin en parlak dönemlerini 2008/2011 yıllarında PSV'de geçiren Dzsudzsak burada 100'ün üstüne maça çıkarken 54 gol ve 50 asistle top performansını sergiledi. 2011 yılında herkes Macar futbolcunun daha büyük bir kulübe transfer olmasını beklerken dönemin futbol patronu Anzhi'nin sahibi Kerimov, Dzsudzsak'ı transfer etti. Ancak Macar futbolcunun Anzhi macerası kısa sürdü ve krizin yaklaşmasıyla Dinamo Moskova'ya transfer oldu. 2012 yılından bu yana Dinamo Moskova forması giyen Dzsudzsak 112 maçta 13 gol attı, 30 asist yaptı. 
 
Bu sezon ise Dinamo Moskova'da sadece 45 dakika görev aldı. Ligin son maçında transfer görüşmeleri nedeniyle teknik direktör Kobelev tarafından oynatılmadı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!