comScore

Bursaspor Bursaspor

Balazs Dzsudzsak, Bursaspor tesislerinde

12 Ağustos 2015, Çarşamba 16:10
Balazs Dzsudzsak, Bursaspor tesislerinde

Bursaspor prensip anlaşmasına vardığı Balazs Dzsudzsak'ı şehre getirdi.

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Moskova'da forma giyen Macar sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak, helikopterle Bursaspor tesislerine geldi.

Özel bir helikopterle Özlüce Tesisleri'ne gelen Dzsudzsak, helikopterden indikten sonra gazetecilere el salladı. Tesisleri gezdiği öğrenilen Dzsudzsak ile yeşil beyazlı yöneticiler arasında görüşmelerin başladığı belirtildi. Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde yıldız oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra Bursaspor'da resmi sözleşmeye imza atacak.
Balazs Dzsudzsak kimdir?
 
Kariyerinin en parlak dönemlerini 2008/2011 yıllarında PSV'de geçiren Dzsudzsak burada 100'ün üstüne maça çıkarken 54 gol ve 50 asistle top performansını sergiledi. 2011 yılında herkes Macar futbolcunun daha büyük bir kulübe transfer olmasını beklerken dönemin futbol patronu Anzhi'nin sahibi Kerimov, Dzsudzsak'ı transfer etti. Ancak Macar futbolcunun Anzhi macerası kısa sürdü ve krizin yaklaşmasıyla Dinamo Moskova'ya transfer oldu. 2012 yılından bu yana Dinamo Moskova forması giyen Dzsudzsak 112 maçta 13 gol attı, 30 asist yaptı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!