comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'a yeni sponsor

11 Ağustos 2015, Salı 19:30
Bursaspor'a yeni sponsor

Yeşil-beyazlı kulüp ile İntercity arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Bursaspor Kulübü, araç filo kiralama şirketi İntercity ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde Bursaspor Kulübü Recep Bölükbaşı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri, yabancı futbolcular ile İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak hazır bulundu. 

Bölükbaşı, törende yaptığı konuşmada, forma sırt reklamı karşılığı sponsorluk konusunda anlaştıkları İntercity'nin bugün 12'si lüks olmak üzere 27 aracı teslim ettiğini, kulübün kullanımı için tahsis edilecek araç sayısının kısa süre içinde 35'i bulacağını söyledi.

Tahsis edilen araçları Bursaspor'un yabancı oyuncularının ve kulüp personelinin kullanacağını ifade eden Bölükbaşı, anlaşmanın 1 yıllık olduğunu bildirdi.

Bölükbaşı, İntercity firmasının özellikle lüks araçlarda Bursaspor'a jest yaptığının altını çizerek, "Bizim istediğimizden daha lüks araçlar verdiler" ifadesini kullandı.

Bursaspor'un Türkiye'nin en büyük şehir kulübü olduğunu anlatan Bölükbaşı, "Vural Ak ve ekibine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Anlaşmamız bir yıllık ama biz görevde olduğumuz süre içinde bu destekleri sürecek" dedi.

Vural Ak ise Bursaspor ile birlikteliklerinin merhum başkan İbrahim Yazıcı döneminde başladığını anımsatarak, "Bursaspor apayrı özelliklere sahip bir kulüp. Türk futbolunda ahlaklı, saygılı gençler yetiştiren bir kulüp. Sponsor olmaktan mutluyuz. Kendilerinden şampiyonluk bekliyoruz" diye konuştu.

Bursaspor'a desteklerinin her zaman sınırsız olduğunu ifade eden Ak, tahsis edilecek araç sayısını talep halinde arttırabileceklerini belirtti. 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam da futbolcuların rahatının, huzurunun ve güvenliğinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

İntercity firmasına desteğinden dolayı teşekkür eden Sağlam, "İnşallah formamızdaki İntercity reklamıyla birlikte büyük başarılara imza atarız. İki markanın değeri daha da yukarılara çıkar" şeklinde konuştu.

Daha sonra Vural Ak, başkan Bölükbaşı ve Ertuğrul Sağlam'a araçların anahtarlarını verdi. Bölükbaşı ve Sağlam da Ak'a arkasında isminin yazılı olduğu 16 numaralı yeşil-beyazlı forma hediye etti. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!