comScore

Bursaspor Bursaspor

Recep Bölükbaşı: 'İstanbul basını kupayı Galatasaray'a vermişti zaten'

09 Ağustos 2015, Pazar 00:38
Recep Bölükbaşı: 'İstanbul basını kupayı Galatasaray'a vermişti zaten'

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Süper Kupa'da oynanan Galatasaray maçının ardından gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - 2015 TFF Süper Kupa finalinde Galatasaray'a 1-0 kaybeden Bursaspor'da kulüp başkanı Recep Bölükbaşı maçın ardından oldukça sert açıklamalarda bulundu. 

"İstanbul basını kupayı Galatasaray'a vermişti zaten"


İstanbul basını maçtan 1 gün önce Galatasaray'a kupayı vermişti zaten. Yazılanlardan onu gördük. O yüzden Galatasaray'ı tebrik ediyoruz"
"Volkan Şen 2018'e kadar bizde kalacak"

Volkan Şen'in durumuyla ilgili de konuşan Recep Bölükbaşı, "Kendisi oynamak istemediğini söyledi. Biz de kadro dışı bıraktık. Gelen bir teklif yok. Volkan bizim 2018'e kadar sözleşmeli oyuncumuz. 2018'e kadar bizde kalacak" ifadelerini kullandı. 

"Kulüpler etik davranmıyor"

Giden oyuncularımız oldu. Ancak maalesef giderken bize sormadılar. Kulüpler de etik davranmıyor. Başkanlar, yöneticiler aynaya bakmalı. Durum böyleyken kimse Türk futbolu yerlerde falan demesin"

Öte yandan kupayı alamadıkları için üzgün olduğunu söyleyen Recep Bölükbaşı, taraftarlardan da özür diledi ve eksiklerini tamamlayıp yeni sezonda zirveye oynayan bir Bursaspor izleteceklerini dile getirdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!