comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor, Niasse'yi kiralıyor

05 Ağustos 2015, Çarşamba 16:11
Bursaspor, Niasse'yi kiralıyor

Oumar Niasse transferini sonuçlandırmak üzere olan yöneticiler, Standart Liege'de forma giyen Belçikalı kanat oyuncusu Bia'yı da kadroya dahil etmek istiyor.

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova forması giyen Senegalli golcü Oumar Niasse transferinde sona yaklaşan Bursaspor, Standart Liege'den Belçikalı kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia için de harekete geçti.
 
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursasporlu yöneticiler, Oumar Niasse'nin transferi için oyuncunun ardından kulübü Lokomotiv Moskova ile kiralık olarak anlaşma sağladı. Bu gelişmelerin üzerine yeşil-beyazlı yöneticiler, görevlendirdikleri bir menajeri transferi sonlandırmak üzere Moskova'ya gönderdi.
 
Niasse'nin, transferin sonuçlanması halinde bugün ya da yarın Bursa'ya gelmesi bekleniyor.
 
Bursaspor yöneticileri, diğer yandan takım kaptanlarından Volkan Şen'in kadro dışı bırakılmasının ardından kanat bölgesi için Standart Liege'de forma giyen Belçikalı kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia'yı gündemine aldı.
 
Kulübü Standart Liege'de geçen sezon kadro dışı bırakıldığı öğrenilen Bia'nın da menajeriyle Bursa'ya davet edildi.
 
Bu akşam Bursa'ya gelmesi beklenen Bia ile anlaşma sağlanması halinde  yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!