comScore

Bursaspor Bursaspor

Mert Günok iddialı konuştu

01 Ağustos 2015, Cumartesi 10:50
Mert Günok iddialı konuştu

Bursaspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği kaleci Mert Günok, 8 Haziran'da Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa finali için iddialı konuştu.

Takım arkadaşı kaleci Harun Tekin ile birlikte kulüp televizyonuna yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Mert, "Çalışmalarımız çok güzel geçti. Sezona iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Süper kupa maçı ile başlayacağız. Zor bir maç olacaktır. Ama inşallah bu çalışmaların karşılığını sahada göstererek kupayla iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Ligin ilk haftasında Trabzonspor ile oynayacakları maçı da değerlendiren Mert Günok, şöyle konuştu: "Kalecinin görevi gol yememek. İki zor maçımız var. Hem kupa hem Trabzonspor maçı zor bir başlangıç olacak. Sezon başı olacağı için de dikkat etmemiz gerekiyor. Şanslar yüzde 50 yüzde 50 başlıyor. Ben buradaki ortamı gördükten sonra sezona bir kupa ile başlayabileceğimizi düşünüyorum."
HARUN İLE RAKABETİMİZ BURSASPOR'UN FAYDASI İÇİN

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın takım savunmasına çok önem verdiğine dikkat çeken Mert, takım savunmasının iyi olması durumunda kendilerin de az iş düşeceğini kaydetti. Başarılı kaleci, Harun Tekin ile aralarındaki rekabet için ise, "Rekabet ortamı olmazsa başarı olmaz. Yaşlarımız aynı. İyi çalışıyoruz. Bursaspor'un başarısı için çalışıyoruz. Bu rekabet takım için de faydalı olacaktır." ifadelerini kullandı.
HARUN TEKİN: GALATASARAY'DAN RÖVANŞI ALACAĞIZ

Kaleci Harun Tekin ise şunları söyledi: "İyi bir kamp dönemi geçirdik. İyi bir arkadaşlık ortamı vardı. İyi çalıştık. Sakatlık olmadan iyi bir dönem geçirdik. Çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Son kupa maçını Galatasaray'a kaybetmiştik. Bunu bir rövanş maçı olarak görüyoruz. İnşallah kazanacağız."

"REKABET BAŞARI GETİRECEK"

Milli kaleci, Mert Günok ile aralarındaki rekabet için ise, "Biz sahaya çıktığımızda elimizden gelenin en iyisini göstermeye çalışıyoruz. Mert ile de aramızda tatlı bir rekabet var. Hem ikimize hem de Bursaspor'a başarı getirecektir bu rekabet." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!