Kanarya, 28 yaşındaki golcüyü transfer etmek için iki yol izleyecek. Bilindiği gibi Sambacı'nın bonservisi Brezilya'nın köklü takımları arasında yer alan Atletico Paranaense'de bulunuyor.
Yeşil-Beyazlılar, Paranaense'ye 5 milyon euro bonservis bedeli ödediği takdirde oyuncu Bursaspor'un olacak. Ancak kulüpte maddi sıkıntı var ve bu yüzden futbolcuya bu paranın ödenmesi zor gibi görünüyor.
Birinci yol; Bursa oyuncuyu alırsa, Fenerbahçe, Yeşil-Beyazlı ekibe, verilen bonsevis bedelinden daha fazlasını önererek bu transferi bitirmeye çalışacak. İkinci seçenek; Timsah, Fernandao için istenilen ücreti bulamadığı takdirde Brezilya ekibiyle masaya oturulacak.
Bursaspor'dan yıllık 400 bin euro alan Fernandao'ya ise sezonluk yaklaşık 2 milyon euro teklif edilecek.