comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursasporlu futbolcular 3 puana odaklandı

18 Mart 2015, Çarşamba 16:00
Bursasporlu futbolcular 3 puana odaklandı

Medicana Sivasspor ile karşılaşacak Bursaspor'un savunma oyuncularından Şamil Çinaz, "Rakibimizi iyi analiz ettik. İyi performans göstererek 3 puanı almak istiyoruz. Bunu başarabilecek kalite ve güce sahibiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak Bursaspor'un savunma oyuncularından Şamil Çinaz, "Rakibimizi iyi analiz ettik. İyi performans göstererek 3 puanı almak istiyoruz. Bunu başarabilecek kalite ve güce sahibiz" dedi.

Çinaz, Özlüce Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivas'taki müsabakaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Formda olduklarını belirten Çinaz, "Sivasspor karşılaşmasını kazanmak istiyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. İyi performans göstererek 3 puanı almak istiyoruz. Bunu başarabilecek kalite ve güce sahibiz" ifadesini kullandı.

Çinaz, savunmanın her yerinde severek görev yaptığını anlattı.

Kendilerine görev verilen her yerde hizmet etmek zorunda olduklarını dile getiren Çinaz, "Profesyonellik anlayışıma göre hocam nerede şans verirse en iyisini yapmak için çabalıyorum. Sağ bek, stoper, ön libero benim için fark etmez ancak ön liberoda daha rahat ediyorum. Ligde stoper olarak da oynadım, sıkıntı çekmedim" diye konuştu.

Oyunculardan Süheyl Çetin de puan tablosunda 4'üncü sırada bulunduklarını hatırlattı.

Sivas temsilcisinin ise tehlike bölgesinden uzaklaşmaya çalıştığını belirten Çetin, "Deneyimli, kaliteli oyuncuları var. Maçın fair play çerçevesinde geçmesini arzuluyoruz. Taraftarlarımız, cezalı olduğu için Sivas'ta bizimle olamayacak. Maçı televizyondan izleyecek olan taraftarlarımızı oynayacağımız güzel futbolla mutlu etmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!