comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor çıkışa geçmek istiyor

28 Şubat 2015, Cumartesi 11:10
Bursaspor çıkışa geçmek istiyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 22. haftasında yarın Bursa Atatürk Stadı'nda ligin flaş takımlarından Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak olan Bursaspor'da tek hedef; galibiyet. Geçen hafta kendi sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlı takım, yarınki maçı kazanıp ligin üst sıralarına tırmanmak istiyor.

Yarınki maça sıkı hazırlanan Bursaspor, bugün basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanın ardından Özlüce Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Bursaspor, yarınki rakibi Mersin İdmanyurdu'nu son olarak Türkiye Kupası C Grubu'nda 5-0 mağlup etmişti. İki takım, yarın saat 16.00'daki maçla birlikte Süper Lig'in 22. haftasında 45. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar Süper Lig ve PTT 1. Lig'de toplam 44 kez karşı karşıya gelen iki takımın galibiyet sıralamasında 21 ile Bursaspor üst sırada yer aldı. Bursaspor rakibi karşısında sahadan 15 maçtan mağlup ayrılırken 8 maç da beraberlikle sonuçlandı.
Bursaspor bu sezon evinde oynadığı son 8 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılmadı. Yarınki maç Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın 10. kez karşı karşıya gelmesine de sahne olacak.

MUHTEMEL 11

Geçen haftaki Çaykur Rizespor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Serdar Aziz ile sakatlığı bulunan Emre Taşdemir, yarınki Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek.

Bursaspor'un yarın Mersin İdmanyurdu karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor: Harun Tekin, Aziz Eraltay, Renato Civelli, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Samuel Holmen, Filipe Josue, Cedric Bakambu ve Jose Fernandao.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!