comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor, Mersin İdman Yurdu'nu düşünüyor

24 Şubat 2015, Salı 17:50
Bursaspor, Mersin İdman Yurdu'nu düşünüyor

Bursaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Süper Lig'in 22. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçına hazırlanıyor.


Bursa Özlüce Tesisleri'nde yapılan tek antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, üst sıraları zorlayan Mersin İdman Yurdu'nu yenmek istiyor. Antrenmana çıkan Yeşil beyazlı futbolcular, toplantı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş'in Çaykur Rizespor karşılaşmasından sonraki değerlendirmesini yaptı. Ardından kısa süren ısınma hareketi yapan Bursaspor takımına yardımcı antrenör istasyon çalışması yaptırdı. Futbolcuların oldukça istekli göründüğü çalışmada kaleciler ise antrenör Murat Aydın'la tarafından ayrı olarak çalıştırıldı. Teknik direktör Şenol Güneş'in takip ettiği antrenman neşeli geçti.

Bu arada Başakşehir ile oynanan Türkiye Kupası maçında sakatlanan Emre Taşdemir ise düz koşulara başladı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürecek.
VOLKAN ŞEN'E DOĞUM İÇİN ÖZEL İZİN

Bu arada dün akşam ABD'de bir kız çocuğu dünyaya gelen Volkan Şen ise teknik direktör Şenol Güneş'ten aldığı izinle Amerika'ya gitti. Kaptan Volkan'ın en kısa sürede Bursa'ya dönüp pazar günkü maçta takımdaki yerini alması bekleniyor.

Diğer yandan Bursaspor'dan izin almadan İtalya'ya giden ve üç gün çalışmaya katılmayan Taio Taiwo'ya ise yönetim kurulu tarafından para cezası verildi. Bursaspor yönetiminden izin almadan giden Taio Taiwo'ya 325 bin TL'lik cezaya mal oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!