comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor deplasmanda doludizgin!

26 Ocak 2015, Pazartesi 10:10
Bursaspor deplasmanda doludizgin!

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 3-2 yenen yeşil-beyazlı takım, bir deplasman galibiyetine daha imza attı

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 17 haftada 9 deplasman maçı oynayan Bursaspor, bunların 5'ini kazanırken, 2 karşılaşmada yenildi, 2'sinde ise beraberlik elde etti. 

Torku Konyaspor ile ligin 17. haftasında geçen cuma günü deplasmanda karşılaşan yeşil-beyazlı takım, 3-2'lik skorla bu sezonki 5'inci deplasman galibiyetine imza attı.

Ligin ilk haftasında sahasında Galatasaray'a 2-0 yenilen Bursaspor, ikinci hafta Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yenerek ilk galibiyetini aldı. Beşiktaş'ı ligin 3. haftasında konuk eden yeşil-beyazlılar, 1-0'lık yenilgiyle yine sahasında gülemedi.

Çaykur Rizespor'a 4'üncü haftada konuk olan Bursa temsilcisi, 1-0'lık skorla ikinci galibiyetini de deplasmanda elde etmiş oldu. 5'inci haftada Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Bursaspor, deplasmanda bu kez umduğunu bulamadı ve evine 2-1'lik yenilgiyle döndü.

Eskişehirspor ile evinde 2-2 berabere kalarak evinde galibiyetle tanışamayan Bursaspor, 7'nci haftada Balıkesirspor deplasmanında 5-0 gibi farklı bir skorla sahadan galip ayrıldı. 

Taraftarları önünde ilk 3 puanı 3-0'lık skorla Sivasspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda 1-1 biten Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında da hanesine 1 puan yazdırmayı bildi.

Bursa'da Fenerbahçe ile 1-1, deplasmanda ise İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılar, evinde Kasımpaşaspor'u 5-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

Kardemir Karabükspor deplasmanından 3-2'lik yenilgiyle ayrılan Bursaspor, 3-3 biten sahasındaki Trabzonspor maçında da galibiyet alamadı.

Gaziantepspor deplasmanında da 2-1'lik skorla evine 3 puanla dönen "Yeşil Timsah", lige verilen aranın ardından konuk olduğu Torku Konyaspor'u da 3-2'lik skorla geçerek deplasmandaki başarılı performansını sürdürdü. 

Yeşil-beyazlı ekip, bu galibiyetle sezonun 17'nci deplasman puanını Torku Konyaspor karşısında almış oldu. 

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!