comScore

Bursaspor Bursaspor

Recep Bölükbaşı: 'Ligin en iyi oynayan takımıyız'

04 Ocak 2015, Pazar 12:52
Recep Bölükbaşı: 'Ligin en iyi oynayan takımıyız'

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, oynadıkları futbolla taraftarlarını mutlu ettiklerini söyledi.

Akhisar Belediyespor galibiyetiyle Süper Lig'in ilk yarısını 5. sırada tamamlayan Bursaspor'da Başkan Recep Bölükbaşı, "Galibiyet güzel oldu. Gerçekten beklediğimiz bir sonuçtu. Skor daha da farklı olabilirdi. Bu galibiyetle Bursa'yı mutlu ettik'' dedi. 
 
"TRİBÜNLER DOLMALI" 
 
Takımın 11 Ocak'ta Antalya 'da ikinci yarıya kamp yaparak hazırlanacağını belirten Bölükbaşı, ligi ilk 4 içerisinde bitirmek istediklerini ifade ederken şunları söyledi: 
"Bursaspor ligin en iyi oynayan ve en çok gol atan takımı. Baktığımızda ummadığımız 10-12 puan kaybettik. İkinci yarı futbolcularımızın en iyisini yapacağından şüphem yok. İstanbul takımlarıyla deplasmanda oynayacağız. Gaziantepspor'u deplasmanda yendik. Akhisar Belediyespor maçında tribünler dolu olsaydı, çok güzel olurdu. Gol atan futbolcularımız Teksas Tribünü'ne koşuyor. Ama orası da boş. Bence oynadığımız güzel futbolun karşılığı olarak tribünlerimiz dolmalı. Biz yönetim olarak taahhütlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Şu an Türkiye 'nin en iyi teknik direktörü Şenol Güneş ile çalışıyor ve ona güveniyoruz. Takımımız gerçekten güzel bir ahenk yakaladı. Güzel bir birlikteliğimiz var. Futbolcularımız da sahada güzelini yapıyor. Bizlerde taraftarlarımız gibi mutlu olup, gururlanıyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!