comScore

Bursaspor Bursaspor

İşte Bursaspor'da ki en büyük belirsizlik

01 Ocak 2015, Perşembe 13:25
İşte Bursaspor'da ki en büyük belirsizlik

Bursaspor'un sözleşmesi bu yıl içerisinde sona erecek olan yabancı futbolcularının önümüzdeki yıl takımda kalıp kalmayacakları merak ediliyor.

Yeşil-beyazlı ekibe transfer oldukları günden bu yana takıma büyük katkılar sağlayan yabancı oyuncuların sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek.

Takımda dinamo görevi gören Fernando Belluschi, sezon başında kiralık olarak gelen ve taraflı tarafsız tüm Türkiye'de beğenilen Filipe Josue, Bursaspor'un golcü askeri Jose Fernandao, Fenerbahçe'den kiralık olarak gelen Samuel Holmen ve defansın tecrübeli oyuncusu Renato Civelli ile masa başına oturulup görüşme yapılmazsa bu oyuncuların Bursaspor'la ilişkisi kesilecek. Bu sezon oynanan 15 maçta ilk 11'de görev alarak skora 3 gol, 3 asistlik katkı sağlayan Belluschi ile 2 asist yaparak beğeni toplayan Civelli'nin takımda kalması için sosyal medyada paylaşımlar yapan Bursasporlu taraftarlar, 14 maçta sahaya ilk 11'de çıkıp 9 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Jose Fernandao ile de masaya oturulup görüşme yapılması yönünde bildiriler paylaşıyor. Bursaspor'un yeni Batalla'sı olarak gösterilen Filipe Josue ise ilk 11'de görev aldığı 13 maçta 2 gol, 2 asist yaparak Bursaspor'a katkı sağladı. Kiralık olarak Bursaspor'a gelen ve birçok Türk kulübünün kadrosuna katmak istediği Jose Fernandao'nun yanı sıra Filipe Josue ve Samuel Holmen herhangi bir anlaşma yapılmazsa bonservislerinin bulunduğu takımların yolunu tutacak. Renato Civelli'nin eski takımı olan Fransız ekibi Nice ile ufak çaplı görüşmeler yaptığı da edinilen bilgiler arasında. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!