comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'u Bakambu sırtlıyor

30 Ekim 2014, Perşembe 12:44

Bursaspor'lu Cedric Bakambu, yeşil-beyazlı forma altında gollerine devam ediyor. 23 yaşındaki genç yetenek, ligde ve kupada oynadığı 3 maçta 6 gol atarak büyük bir başarı gösterdi.

FC Sochaux kulübünde 107 resmi maçta sadece 21 kez gol sevinci yaşayan başarılı futbolcunun yıldızı Bursa'da parlamaya devam ediyor. Bursaspor'da forma giydiği ilk 3 maçta gol yollarında etkisiz kaldığı yönünde eleştiri alan genç oyuncu, son 3 haftadaki performansı ile teknik heyet ve taraftarını mutlu etti.

BİR MAÇTA 3 GOL BİRDEN
 
Ligde Eskişehirspor'a 2 gol birden atan Bakambu, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan maçta da Balıkesirspor'a 3 gül birden attı. Bir maçta ilk kez 3 gol birden atarak kariyerinde de bir ilki yaşayan 23 yaşındaki futbolcu, gollerine Türkiye kupasında da devam etti. 
 
GOLLERİNE KUPADA DA DEVAM ETTİ
 
Önceki gün Atatürk Stadı'nda oynanan Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tepecikspor maçında oyuna sonradan giren Bakamcu, takımının ikinci golünü kaydetti. 78.dakikada Volkan Şen'in yerine oyuna giren genç yetenek, performansı ile takımın hareketlenmesini sağladı. 90+2 dakikada ise takımının ikinci golünü kaydederek skoru belirledi.
 
Asıl mevkii forvet olan Fransa doğumlu Bakambu, sağ-sol kanat ve forvet arkasında oynayabiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!