comScore

Bursaspor Bursaspor

Şenol Güneş: 'Beklediğimiz puanın altında kaldık'

16 Ekim 2014, Perşembe 13:46

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş bugün düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor maçı ile başlayarak önlerindeki 5 maçın hepsine de 3 puan için çıkacaklarını söyleyerek, “Bu güce sahibiz, taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
 
Milli takım haftası sebebiyle Milli oyunculardan yoksun çalıştıklarını ifade eden Güneş, “Geçen hafta daha tempolu çalıştık. Bu hafta milli takım maçları sebebiyle hazırlıklarımız tamamlanmış değil. Dün Aziz Eraltay aramıza katıldı. Cezalı oyuncumuz Jose Fernandao var. Sakatlıktan dönen Ozan İpek takımla çalışmalara başladı. Herkesin şikayet ettiği Mersin İdman Yurdu maçı sonrası hem 3 puandan olduk hem de hem de Şener'in burnu kırıldı. Herhalde onun burnu rüzgardan kırıldı. Ama Şener ameliyat sonrası düzeldi. Antrenmanlarda takımlı birlikte çalışmalara katılıyor. Sonuç olarak 5 maçta 6 puanımız var. Beklediğimizin altında puan aldık. Mersin İdman Yurdu'nu yenseydik puan ortalamamız daha iyi olacaktı. Şu anki yerimiz bizim arzu ettiğimiz yer değil. Oynadığımızın oyunun karşılığı bu değildi. Sezon başlarında puana bakmaktansa oyunumuza bakıp, önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Önümüzde 4 maç daha var. Bir de kupa maçı var. Bu 5 maçın hepsine 3 puan için çıkacağız. Takımımızın bu puanları alacak gücü olduğunu düşünüyorum. Eskişehirspor bunun başlangıcı olacaktır. Eskişehirspor iyi bir takım ama onlar da oynadıkları oyunu skora yansıtamadılar. Onlar da sahalarında çok puan verdiler. Bu maçta mutlaka 3 puan bekliyoruz. Taraftarımızı da mutlaka yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
 
  Antrenmanları medya yada taraftara kapatmak gibi bir arzularının olmadığını ama kendi içinde çalışmak istediklerini kaydeden Güneş sözlerini şöyle sürdürdü:
 
  “O konuda bir yanlış anlaşılma varsa birlikte değerlendirmek gerekir. Bugünden itibaren müsabakaya dönük hazırlanacağız. O yüzden antrenmanları kapalı yapıyoruz. Bize yansıyan bazı sıkıntılar oldu bende bunları bugün gazetelerden öğrendim.  Dün sponsorumuzun düzenlediği bir organizasyonda futbolcularımızın demeç vermediğini gördüm. Benim böyle bir isteğim olmadı fakat kulüp yetkililerinin mutlaka düşündüğü bir şey vardır ki o sebeple buna izin vermemişlerdir. Ben kendileriyle görüşüp konu ile ilgili gerekli bilgileri alacağım.” 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!