comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'un kadro dışı zararı 5.5 milyon TL

26 Şubat 2014, Çarşamba 12:32

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da kadro dışı bırakılan futbolcu sayısı Colin Kazım'la birlikte 3'e yükseldi.

Bursaspor'da yönetim kurulunun teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışıbıraktığı futbolcu sayısı Colin Kazım'la birlikte 3'e yükseldi.

Sebastian Pinto, kaleci Bekir Sevgi antrenmanlarını alt yapı futbolcularının çalışma yaptığı Vakıfköy Tesisleri'nde sürdürürken Colin Kazım da kendisine verilen program doğrultusunda çalışmalarına yine alt yapıda başlayacak. Kendilerine takım arayan futbolculara antrenmanlara katılmamaları durumunda ise noter tespiti yapılarak ceza kesilecek.

YÜKSEK MALİYETLER

Bursaspor'da Şilili golcü Pinto'nun 2015, kaleci Bekir Sevgi'nin 2016, Colin Kazım'ın ise 2017yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yeşil beyazlı takımda Pinto'nun aylık maliyeti 66 bin dolar, kaleci Bekir'in yıllık maliyeti 600 bin TL, Colin Kazım'ın yıllık maliyeti ise 1 milyon 100 bin euroyu buluyor. 3 futbolcunun Bursaspor Kulübü'ne yıllık maliyeti ise Türk Lirası olarak yaklaşık 5.5 milyon TL.

TAKIM BULAN GİDECEK

Kadrodışı kalan futbolcular, transfer süreci devam eden ülkelerde kendilerine takım bulması durumunda gönderilecek. Aksi durumda ise gözden tamamen çıkarılan futbolcular, transfer için sezon sonunu bekleyecek. Pinto ile ilgili görüşmelerin devam ettiği, önümüzdeki günlerde transferi ile ilgiligelişme olabileceği kaydedildi.

KAZIM DUVARLARI YUMRUKLADI

Teknik heyetin raporu, yönetim kurulunun da kararıyla kadro dışı bırakılan Colin Kazım'ın kadro dışı kaldığını öğrendiğinde tesiste yaşanan gerginlikle ilgili yeni iddialar ortayaatıldı. Teknik direktör Christoph Daum'la yaptığı toplantı sonrasında duvarları yumrukladığıöğrenilen Kazım'ın yardımcı antrenörlerle de tartıştığı iddia edildi.

OZAN'IN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Öte yandan Bursaspor'da sezon başındaki Avusturya kampında yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından sahalardan uzak kalan ve yavaş yavaş form tutmaya başlayan Ozan İpek 2015`in mayın ayında bitecek mukavelesini 2017'ye çıkaran sözleşmeyi imzaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!