comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursa, kadın taraftarları bekliyor

18 Şubat 2014, Salı 19:35

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'da yönetim kurulu, Çaykur Rizespor maçında kadın taraftardan destek bekliyor.

Bursaspor Yönetim Kurulu, 21 Şubat Cuma akşamı yapılacak Çaykur Rizespor maçında kadın taraftarlardan destek bekliyor.

Kulübün internet sitesinden yapılanaçıklamada, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından kulübe yeşil-beyazlı taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın kupa kategorisi içerisinde 4. kez ihlal olması nedeniyle bir resmi müsabakayı seyircisiz oynamave 80 bin lira para cezası verildiği hatırlatıldı.

Karar doğrultusunda Çaykur Rizespor ile cuma akşamı yapılacak maçın seyircisiz oynanacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbol Disiplin Talimatı gereği seyircisiz oynanan müsabakalarda, kadın izleyiciler ve yanlarında anneleri olmak şartıyla 12 yaş ve altı çocuklar müsabakaları izleyebilirler. Müsabakayı erkek çocuklarda 12 yaş sınırı olmak kaydıyla bayanlarda yaş sınırı olmaksızın Bursa Atatürk Stadı Biletix ana gişesi ve Nalbantoğlu Katlı Otopark Biletix gişesinden temin edebilecekleri bedelsiz müsabaka biletleriyle izleyebilirler. Kişi başı en fazla 5 adet bilet verilecektir. Bilet dağıtımı 20 Şubat Perşembe günü saat 10.00 itibariyle başlayacaktır. Bu zorlu müsabakada bayan taraftarlarımızın, takımımızın yanında olacağından, aynı coşku ile takımımızı 90 dakika boyunca destekleyeceklerinden hiç şüphemiz yoktur."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!