comScore

Bursaspor Bursaspor

Batalla belirsizliği sürüyor

13 Şubat 2014, Perşembe 23:32

Bursaspor'da, kulüp yöneticileriyle Arjantinli oyuncu Pablo Martin Batalla'nın babası arasındaki ikinci görüşmeden de sonuç çıkmadığı bildirildi.

Bursaspor'da, kulüp yöneticileriyle Arjantinli oyuncu Pablo Martin Batalla'nın babası arasındaki ikinci görüşmeden de sonuç çıkmadığı bildirildi.

Sözleşmesi devam etmesine rağmen takımdan ayrılarak ülkesi Arjantin'e dönen oğlu Pablo Martin Batalla'nın durumunu görüşmek üzere Bursa'ya gelen babası Miguel Batalla, Özlüce Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Erkan Körüstan ve yeşil-beyazlı yöneticilerle ikinci kez tekrar bir araya geldi.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen ile görüşen baba Batalla, oğlunun Çin'in Süper Lig takımlarından Beijing Guoan takıma transferiyle ilgili kolaylık sağlanmasını yeniden talep etti. Baba Miguel Batalla, Çin takımının Bursaspor'a bonservis bedeli olarak 3 milyon avro ödemeye hazır olduğunu ve bu doğrultuda anlaşmanın yapılmasını istedi. 

Rıdvan Şen'in de Çin kulübün teklifinin kabul edilebilir bir rakam olmadığını dile getirmesinin ardından ikili arasındaki görüşme tıkanma noktasına geldi. Anlaşma sağlanamamasının ardından Miguel Batalla, Arjantin'e gitmek üzere tesislerden ayrıldı. Miguel Batalla'nın akşam saatlerinde İstanbul'dan tekrar yeşil-beyazlı takımın yöneticilerini arayarak Çin Kulübünün teklifi olan 3 milyon avronun üzerine 500 bin avroyu da aile olarak kendilerinin ekleyebileceğini ilettiği öğrenildi.

Bunun üzerine Bursaspor Kulübü yöneticilerinin istedikleri rakam olan 4 milyon avrodan aşağıya inmeyeceklerini söyledikleri kaydedildi. Baba Miguel Batalla'nın da Arjantin'e dönmeden son kez  bir kere daha bir araya gelmek için yöneticilerden randevu istediği, yöneticilerin de bu teklifi kabul ettiği belirtildi.

Pablo Martin Batalla'nın, Çin Kulübü Beijing Guoan'a transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, yarın Özlüce Tesislerinde üçüncü kez bir araya gelecek olan Miguel Batalla ile yöneticilerin görüşmesinin ardından netlik kazanacağı bildirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!