comScore

Bursaspor Bursaspor

Eski başkandan Körüstan'a destek!

11 Şubat 2014, Salı 21:33

Bursaspor Kulübü'nün eski başkanlarından Levent Kızıl, yönetim kurulunu ziyaret etti ve başkan Körüstan'a tam destek verdi.

Başkan Erkan Körüstan ile birlikte A takımın antrenmanını takip eden Levent Kızıl, yaptığı açıklamada, "Erkan Başkanın sonuna kadar yanındayız" dedi.

Uzun bir aradan sonra Özlüce Tesisleri'ne geldiği için heyecanlı olduğunu belirten Levent Kızıl, "Erkan Başkan benim arkadaşım. Kongrede de tavrımı göstermiştim. Christoph Daum da çok yakın dostum. Biz hem aile olarak hem de şahsi olarak Erkan Başkanın her zaman Bursaspor'un artı bu yönetiminin yanındayız. Bazen insanların aklına bazı dedikodular gelebilir. Böyle bir şey yok. Biz Erkan ile arkadaşız. Sonuna kadar Erkan'ın yanındayım. Bursasporluyuz. İnşallah ayağımızda uğurlu gelir. Ben hep söylüyorum Bursaspor'da ne zaman Uludağ reklamı olduğu zaman mutlaka bir başarı olur. Cavit Bey'in zamanında Uludağ Cola vardı, Türkiye Kupası'nı aldık. Rahmetli Başkan İbrahim Yazıcı zamanında Uludağ Limonata vardı, şampiyon olduk. İnşallah bu sezon da Türkiye Kupası'nı alacağız. Erkan Başkan stadyumda bizlere jest yaptı. İnşallah onun fotoğrafını da stadyuma asacağız" dedi.

Bursaspor'un Türkiye Kupası'nda yoluna devam ettiğini ve Spor Toto Süper Lig'de de Avrupa hedefini sürdürdüğünü dile getiren Kızıl, "Bursaspor sezona iyi bir başlangıç yapmadı, ama ondan sonra dünyaca tanınmış bir Christoph Daum takımın başına geldi. Colin Kazım nereden bakarsanız bakın, kime sorsanız sizin yıldızınız. A Milli takımının formasını giymiş bir insan. Bu isimlere sahip çıkmamız lazım. Bizim zamanımızda da böyle şeyler yaşandı, ama artık bu kötü alışkanlıklardan vazgeçilmesi lazım. Ben iddia ediyorum Bursaspor taraftarı gibi ateşli takımını forse eden bir taraftar topluluğu yok. Ben İstanbul'da da bir sürü maça gidiyorum. Bursaspor taraftarı muhteşem. Burada bir yönetim var. Burada bir takım var. Bunlar iyi olursa, ancak taraftar da güzel olur. Yeni stadyum açılacak. Belediye başkanımız büyük işler yapıyor. Erkan Başkanı tanıyorum. Dik duruşlu, inatçı bir karakteri vardır. Kararından dönmeyecektir. Bence hiç kimseye zarar vermeden herkes Bursasporluluğunu göstersin. Bugün Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanma ihtimali var. Ligde Avrupa'ya gitme ihtimali var. Bu seyirci ile oynamak çok önemli. Bu tip provokasyonlara hele şahsa yönelik eleştiriler doğru değil. Christoph Daum'un nesini eleştireceğiz. Türkiye'de şampiyonluklar yaşamış, Avrupa'da Almanya Milli Takımı'nın kapısından dönmüş bir kişi. Kızabilirsin ama böyle olmaz" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!