comScore

Bursaspor Bursaspor

Körüstan'dan tepki! 'Hesabı kim verecek?'

11 Şubat 2014, Salı 19:31

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, PFDK'dan aldıkları çirkin tezahürat cezası sonrası; "Sahamız kapanırsa bunun hesabını kim verecek" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkan Erkan Körüstan, önceki gün sahalarında oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Medical Park Antalyaspor maçında bir grup yeşil-beyazlı taraftarların yaptığı çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) kulüpten savunma istediğini belirterek, bu durumun kulübe zarar verdiğini bildirdi.

Körüstan, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, karşılaşmada teknik direktör Christoph Daum ve oyunculardan Kazım Kazım'a yapılan kötü tezahüratın, hem takımın puanını çaldığını, hem de maddi açıdan kulübün zarar gördüğünü belirterek, “Sahamız kapanırsa bunun hesabını kim verecek merak ediyorum. Gerçek taraftarlarımızın daha duyarlı olarak bazı provokatif olaylara dahil olmaması en büyük arzumuzdur” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, bu süreçte aynı olayların tekrarı halinde 6222 sayılı yasa gereği hukuki işlemin başlatılacağına dikkati çeken Körüstan, “Kimsenin Bursasporun maçlarını stadyumdan seyretmeme gibi bir düşüncesinin olmadığına da inanıyorum“  değerlendirmesini yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!