comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'da hedef 3 puan

05 Şubat 2014, Çarşamba 12:35

Süper Lig'de Galatasaray'a 6-0 yenilen Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'a konuk oluyor.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray karşısında 6-0'lık mağlubiyetle ağır darbe alan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası AGrubu 5'inci hafta maçında 6 Şubat günü Sivasspor'a konuk olacak.

KUPADA 8'İNCİ RANDEVU

Bursaspor ile Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın 8'inci kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne kadarkupada oynanan 7 maçta Bursaspor 5 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Yeşil beyazlılar bumaçlarda 17 gol atarken kalesinde 5 gol gördü. İki ekip arasında oynanan 26 resmi müsabakada ise Bursaspor 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Bu sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan Süper Lig mücadelesinde ise Sivasspor, Bursaspor'u 2-1mağlup ederken, kupadaki ilk maçta ise yeşil beyazlılar rakibini 2-1 mağlup etti.

FERHAT CEZALI

Bursaspor'da kart cezası bulunan FerhatKiraz Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Ferhat, ligde oynanacak Medical Park Antalyaspor maçında ise sahadaki yerini alacak. Ayrıca yeşil beyazlılardasakatlığı bulunan Şamil Çinaz'ın oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı açıklandı.

COŞKUN YÖNETECEK

Saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak Sivasspor - Bursaspor maçınıMustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam, Mustafa Sönmez yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Caner Ak.Mustafa İlker Coşkun bu sezon Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Bursaspor'un evinde oynadığı ve golsüz berabere kaldığı Akhisar Belediyespor maçını yönetmişti.

MUHTEMEL 11

Frey- Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Bekir, Belluschi, Volkan, Sestak,Fernandao


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!