comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'dan transfer ve kura yorumu

25 Aralık 2013, Çarşamba 17:37

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Eskişehirspor, Sivasspor ve Akhisar Belediyespor ile aynı grupta mücadele edecek olan Bursaspor'da, yönetici Mehmet Akar açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Eskişehirspor, Sivassporve Akhisar Belediyespor ile aynı grupta mücadele edecek olan Bursaspor'da, yönetici Mehmet Akar açıklamalarda bulundu.

Röportaja grubudeğerlendirerek başlayan Bursasporlu Yönetici; "8 takıma bakıldığında en dişli gruba düştük. Birbirleriyle iyi mücadele edebilecek takımlar. Bizimgücümüz belli. Biz bu kupada iddialı bir ekibiz. Bunun yanında yan komuşumuz Eskişehirspor da bizim eski hocamız Ertuğrul Sağlam ile kupada ilerlemek istiyorlar. Artı Sivasspor da yine zor bir rakip. 158 takımdan artık sadece 8 takım kalmış. Bunlar burayayazı-tura ile gelmedi. Hepimiz son 8'e mücadele ederek geldik. Bu kupayı da kim en çok emek harcar, kim en çok ister ve tabii ki şans da önemli kupa otakımın olacak. Biz Bursaspor olarak kupa maçlarını çok ciddiye alan bir kulübüz. Lig'dede hedeflerimiz var biz Bursaspor alıştık artık Avrupa Kupaların da mücadele etmeye. Buseneki en önemli hedefimizde Avrupa Kupalarında mücadele etmek. Artık iyi bir devre arası geçirip hem lige hem de kupaya hazır olmak istiyoruz.Fikstürü de görüyorsunuz bütün maçlar arka arkaya. Ama şu bir gerçek ki Eskişehirspor ile arka arkaya çok zorlu ve zevkli maçlar yapacağız. Bir ayda 4 maçmaçımız Eskişehirspor ile öyle bir fikstürümüz var' dedi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un TürkiyeKupası'ndan erken elenmesine de değinen Bursaspor Yöneticisi Mehmet Aktar; "Şimdiben bu olaya bir taraftar olarak bakarsam bizim için kupayı kazanmak yolunda bir avantaj olarak görüyorum. Ama biz bu takımlarla her şartta ve hertürlü ortamda yarışabilecek bir takımız. Özellikle bizim taraftar gücümüz çok kuvvetli. Bursaspor artık büyük bir kulüp. Başkanımıza hangi takımı çekeyim diye sorduğumda sayınBaşkanımız 'Farketmez hayırlısı kimse onu çek gel 'dedi. Ama şu var tabii ki diğer büyük takımlar olsa daha kıran kırana , heyecan dolu bir kupaolurdu. Biz onlarında olmasını arzu ederdik' ifadelerini kullandı.

Bursasporlu Yönetici Mehmet Akar transfer ve Batalla'nın durumu hakkında yaptığı açıklamada; "Biz transfer konusunda her kulübün düşündüğügibi eksik olan, zayıf kaldığımız yerlere transfer yapacağız. Ama tabii ki transfer dönemi başlamadan herhangi bir neticesi yok. Batalla'nın durumu özel bir durum. Zaten gelişmelerden tüm kamuoyunun haberi var. Şu an içinkendisine gelen bir teklif yok .1-2 haftaya durumu netleşecek. Son zamanlarda basında çıkan Fenerbahçeli Serdar Kesimal ve Holmen transfer sorularını dayanıtlayan Bursaspor Yöneticisi; "Transfer dönemi bir çok isim ile anılıyoruz. Bazenbizde diğer yönetici arkadaşlarla birbirimize telefon edip soruyoruz. Yani bu isimler düşünülebiliyor isimler yönetim bazında ama 100 tane isim geçerbu tip toplantılarda. Ama bunlar bazen öyle yansıyor ki basına sanki bu transferler olmuş, bitmiş gibi. Bizim transfer çalışmalarımızda hedefimiznokta atışlar. Özellikle teknik direktörümüz Daum da bizden çok sayıda transfer istemiyor. O yüzdenimza attırmadan kimseye oldu diyemeyiz' ifadelerini kullanarak daha anlaşmış bir transfer olmadığını belirtti.