comScore

Bursaspor Bursaspor

Cavit Çağlar: 'Saygısız Batalla'

30 Kasım 2013, Cumartesi 16:36

Eski Bursaspor Kulübü Başkanı Cavit Çağlar; "Ortada bir saygısızlık varsa bunu yapan; maça iki gün kala takımı terk eden Batalla'dır" dedi.

Eski Bursaspor Kulübü Başkanı ve iş adamı Cavit Çağlar, Arjantinli oyuncu Pablo Martin Batalla hakkındaki gelişmelere ilişkin, "Ortada bir saygısızlık varsa bunu yapan; maça iki gün kala takımı terk eden Batalla'dır" dedi.

Çağlar yaptığı açıklamada, Bursaspor ile yollarını ayırmaya karar veren Batalla dahil hiçbir futbolcunun, kendini, kulübün üstünde görmeye veya gösterme cesaretinde bulunamayacağını söyledi. Batalla'nın, öncelikle futbolcu arkadaşlarına ihanet ettiğini savunan Çağlar, şöyle devam etti: "Üzülerek söylüyorum ki arkadaşımız, kendini 50 yıllık bir kulübün üstünde görüyor. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir futbolcu, 'Ben başkan ve hocayı istemiyorum' deme hakkına sahip değildir. Ayakların baş olduğu nerede görülmüştür? Batalla, Bursa'ya ihanet etti. Bunun başka bir izahı yoktur. Ortada bir saygısızlık varsa bunu yapan; maça iki gün kala takımı terk eden Batalla'dır. Bursaspor'da hocadan bile fazla para alacaksın, sana verilen değer kimseye verilmeyecek, sonra da çocuk gibi 'Ben oynamıyorum' diyeceksin. Kusura bakma ama bu işler boyunu aşar, Bursaspor'a gönül verenler de seni asla affetmez."

"BURSASPOR'U YÖNETMEK SENİN HADDİN DEĞİL"

Çağlar, yeşil-beyazlı kulübün yöneticilerini, Batalla konusunda gösterdikleri tavırdan dolayı kutladı. Onların çok dirayetli davrandığını belirten Çağlar, "Kapıları hiç kapatmadılar ama kendisi, başta takım arkadaşlarını olmak üzere herkesi karşısına aldı. Bursaspor'u yönetmek senin haddin değil" ifadesini kullandı.

Taraftarlardan, bu tür zihniyetlere asla prim vermemesini isteyen Çağlar, aksi halde kulübü yönetecek kimse bulunamayacağını anlattı.

Şimdi sadece Bursaspor'a destek verilmesi gerektiğine dikkati çeken Çağlar, şunları kaydetti: "Bursaspor'un üzerinde hiçbir güç yoktur. Ortada bir sorun varsa ki ben olduğunu düşünmüyorum, bunun hesabı zamanı geldiğinde, yani genel kurulda sorulur. Takımımız görüldüğü gibi yoluna devam etmektedir. Önümüzde şimdi Adana'daki Türkiye Kupası maçı var. Ardından da ligde Gençlerbirliği gelecek. Hem yönetimimize hem teknik heyetimize hem de futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Tüm kentin desteğiyle Bursaspor'un hedeflenen noktaya geleceğine inanıyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!