comScore

Bursaspor Bursaspor

Ve Batalla ülkesine döndü

28 Kasım 2013, Perşembe 10:37

Atatürk Havalimanı'nda taraftarların uğurladığı Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla gözyaşlarını tutamadı.

Bursaspor'da teknik direktör Christoph Daum'la anlaşamadığı gerekçesiyle ayrılma kararı alan Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla, ülkesine dönerken taraftarlar tarafından havalimanında uğurlandı.

Eşi, babası ve menajeri Suzan Naguf ile THY'nin tarifeli seferiyle saat 09.30'da Brezilya'nın Sao Paulo kentine hareket eden Batalla'yı, Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda Bursasapor taraftarı da yalnız bırakmadı. Batalla, taraftarların tezahüratları ve sözleri karşısında zaman zaman duygusal anlar yaşayarak, gözyaşlarını tutamadı.

Taraftarlar, İspanyolca "Gitme kal bu şehirde" yazılı bir pankart açarak, Daum ile yönetim aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Batalla da taraftarlarla tek tek vedalaşarak, onlarla fotoğraf çektirdi.

"TEKRAR DÖNECEĞİME İNANIYORUM"

Batalla, Atatürk Havalimanı'na kendisini uğurlamaya gelen taraftara şaşırdığını söyledi. Arjantinli futbolcu, "Bursa'da söylediğim gibi kendimi Bursaspor taraftarı gibi hissediyor ve tekrar döneceğime inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bu arada Prag'a gitmek için havalimanında bulunan teknik direktör Yılmaz Vural ile menajer Süha Sidal, bir süre Batalla ile sohbet etti. İkili daha sonra Batalla ile vedalaştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!