comScore

Borussia Dortmund Borussia Dortmund

'Düşü gerçekleştirmenin tek yolu kusursuz olmak'

29 Nisan 2013, Pazartesi 22:32

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, Real Madrid'e karşı 4-1 kazandıkları ilk maçın ardından yarın Santiago Bernabeu Stadı'nda rövanşa çıkacak Borussia Dortmund'un teknik direktörü Jürgen Klopp, "Bir düşü gerçekleştirmenin tek yolu kusursuz olmaktır" dedi..

Klopp, Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, ilk maçtaki 4-1'lik avantajlarına rağmen Real Madrid'in turu geçmek için her şeyi yapacağını bildiklerini ve buna karşılık verecek güçte olduklarını söyledi.

Real Madrid'in skoru kendi lehine çevirebileceğini düşünmesinin normal olduğunu dile getiren Klopp, "Buna hazırız. Yarın tüm gücümüzle mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz. Cesur ve mücadeleci bir takım olma fikriyle sahaya çıkacağız" değerlendirmesini yaptı.
Alman teknik adam ayrıca 4-1'lik skora güvenip, defansif bir oyun oynamayacaklarını kaydetti. Takım olarak Şampiyonlar Ligi'nde final oynama rüyası yaşadıklarını ancak halen Real Madrid'i elemeleri gerektiğini vurgulayan Klopp, "Bir düşü gerçekleştirmenin tek yolu kusursuz olmaktır. Başka yolu yok" diye konuştu.

Kadrosunda Türkiyeli futbolcular Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan'ın da bulunduğu Borussia Dortmund ile Real Madrid arasındaki maç, yarın TSİ 21.45'te başlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!