comScore

Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Lewandowski'nin ilginç hikayesi

29 Nisan 2013, Pazartesi 18:58

Son dönemde sergilediği performansla Manchester United, Bayern Münih gibi devleri peşine takan Polonyalı forvetin Dortmund'a transferi öncesinde yaşadıkları oldukça dikkat çekici.

Lewandowski'nin transfer hikayesini bir blogger kaleme aldı:

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'i 4 golle yıkan adam olanRobert Lewandowksi'nin hikayesinde ilginç detaylar dikkatimi çekti..
Babası judocu (Polonya şampiyonu), annesi voleybolcu olan golcü oyuncu,Lech Poznan'da oynarken Nisan 2010'da Genoa'ya giderek sağlıkkontrolünden geçiyor. İki-üç gün İtalya'da kalan Polonyalı, Sampdoriaderbisini bile tribünden takip ediyor.... Ancak daha sonra Cenovacephesi resmi siteden bir açıklamayla transferden vazgeçtikleriniaçıklıyor... 

Bu olaydan kısa bir süre sonra Lewy için devreye, o dönem Premier Lig'deoynayan Blackburn giriyor..  Lewandowski'nin kulübünü de ikna edenRovers, detayları konuşmak için milli futbolcuyu İngiltere'ye davetediyor... İşte o günlerde İzlanda'da faaliyete geçen Eyyaf - yalla -yökl volkanı, uçak seferlerini aksatınca Lewandowksi İngiltere'yeucamıyor ve transfer de yatıyor....

2010 yılının transfer ayında dortmund 4 milyon 750 bin euroya avrupafutbol tarihinin en iyi transferlerinden birine imza atarken şu anGenoalılar ve Blackburnluler, Lewandowksi'yi uzaktan izlemekleyetiniyor..

Kaynak: Antoniobenerrivo.blogspot

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!