comScore

Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Dortmund'un Götze alternatifi Portekiz'de!

28 Nisan 2013, Pazar 06:04

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, ezeli rakibi Bayern Münih'e transfer olan Mario Götze'nin yerine koyacağı oyuncuyu buldu.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, ezeli rakibi Bayern Münih'in Mario Götze'yi transfer etmesinin ardından gelecek sezon için yerine koyacağı oyuncuyu buldu.

Portekiz basınında çıkan haberlere göre Borussia Dortmund'un oyuncu izleme komitesinden bir kişi, Portekiz ekiplerinden Porto'nun cumartesi akşamı ligde oynadığı ve 2-0 kazandığı Vitoria Setubal maçını canlı olarak Estadio do Dragao'da takip etti.

Dortmundlu bu yetkilinin, Porto'nun Kolombiyalı golcüsü Jackson Martinez'i takip ettiği ve 90 dakikada sahada kaldığı bu mücadelede iyi bir oyun ortaya koyan 26 yaşındaki golcü için olumlu bir rapor yazdığı da haberin detaylarında yer aldı.

Vatandaşı Radamel Falcao'nun Atletico Madrid'e transfer olmasının ardından sezon başında Jaguares de Chiapas'tan transfer edilen Jackson Martinez, Portekiz ekibiyle çıktığı 26 maçta 25 gol kaydetmeyi başardı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!