comScore

Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Taraftar sahaya atladı ve bakın kime koştu?

25 Kasım 2012, Pazar 11:03

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ve Real Madrid arasında oynanan karşılaşmada güvenlik skandalı patlak verdi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun 3. haftasında Almanya'da karşılaşan Borussia Dortmund ve Real Madrid maçında skandal bir olay yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde bir taraftarın maç oynanırken sahaya girip Sheffield Wednesday kalecisi Chris Kirkland'ı yumruklamıştı. Dortmund ve Madrid'in oynadığı Signal Iduna Park'ta da buna benzer bir olay yaşanmak üzereydi.
Karşılaşmanın 79. dakikasında sahaya giren bir taraftar Cristiano Ronaldo'nun olduğu bölüme doğru koşmaya başladı. Güvenlik görevlilerinin kovalamasına rağmen koşusunu sürdüren taraftar, Ronaldo'nun önüne kadar geldi. Taraftar herhangi bir zarar vermedi ve güvenlik görevlileri tarafından stat dışına alındı.









ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!