comScore

Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Borussia Dortmund - Hoffenheim maçı saat kaçta, hangi kanalda?

07 Mart 2016, Pazartesi 07:09
Borussia Dortmund - Hoffenheim maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bundesliga'da Borussia Dortmund sahasında Hoffenheim'ı konuk edecek. Borussia Dortmund - Hoffenheim maçı saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde.

FutbolArena - Bundesliga'nın 23. haftasında Borussia Dortmund kendi saha ve seyircisi önünde Hoffenheim'ı konuk edecek. Signal Iduna Park'ta oynanacak karşılaşmayı hakem Peter Sippel yönetecek.

Ligde 51 puanla 2. sırada bulunan Borussia Dortmund, 18 puanlı 17. sıradaki rakibi Hoffenheim'ı konuk edecek. Borussia Dortmund hafta arasında Avrupa Ligi'nde Porto'yu eledi ve son 16 takım arasına girme başarısı gösterdi. 

 


Borussia Dortmund - Hoffenheim maç öncesi istatistikler


İki takım arasında ilk yarıda oynanan ilk maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Ondan önce geçen sezon sonunda oynanan maç da yine 1-1 beraberlikle bitti. 

Son 10 maçta Borussia Dortmund 5, Hoffenheim ise 2 kez galip geldi. 3 maç ise berabere bitti. 

Borussia Dortmund bu 10 maçta 18 gol atarken, Hoffenheim ise 13 gol attı. 

Borussia Dortmund: 

Bu sezon Bayern Münih'in ardından açık ara farkla ikinciliğini sürdüren Borussia Dortmund oldukça formda. Sarı-Siyahlılar 2016 yılında oynadıkları maçlarda henüz mağlubiyet yüzü görmedi ve sadece bir beraberlik aldı. Ligde, kupada ve Avrupa'da dolu dizgin ilerleyen Dortmund son sekiz resmi maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 3. Hertha Berlin'e 15 puan fark atan Dortmund, lider Bayern Münih'in ise 8 puan arkasında yer alıyor.

Hoffenheim: 

Mavi Beyazlılar 17. sırada ve düşmeme mücadelesi içinde. Geçtiğimiz hafta, 5 maçlık aranın ardından Mainz'i 3-2 yenip galip gelmeyi bildiler ve son 2 haftadan da 4 puan çıkarıp bir ivme yakaladılar. 18 puanlı Hoffenheim 20 puanlı Werder Bremen'in 2, 22 puanlı E.Frankfurt'un ise 4 puan gerisinde düşmeme mücadelesi veriyor. Bundesliga'yı 16. sırada tamamlayan takım Play-Out oynarken 17 ve 18. sıradaki ekipler ise direkt olarak küme düşüyorlar.

 

 

 

Borussia Dortmund - Hoffenheim maçı saat kaçta?  

 

 

 

28 Şubat Pazar günü oynanacak Borussia Dortmund - Hoffenheim maçı saat 18.30'de başlayacak.   

 

Borussia Dortmund - Hoffenheim maçı hangi kanalda?  

 

28 Şubat Pazar günü oynanacak Borussia Dortmund - Hoffenheim maçı Eurosport 2 ekranlarından yayınlanacak. Aynı zamanda bu maçı Nesine.com'a sadece üye girişi yaparak ücretsiz ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

 

Borussia Dortmund - Hoffenheim maçı canlı izle

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!