comScore

Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Hans-Joachim Watzke Sky'a konuştu

31 Ekim 2014, Cuma 10:24

Borrussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke cumartesi günü oynanacak olan Bayern Münih-Dortmund karşılaşması öncesi Bundesliga canlı yayın haklarını elinde bulunduran Almanya Sky TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena -  Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge ile bundan sonra ilişkilerinin iyi olamayacağını belirten Watzke, bu bağlamda eski Başkan Hoeness'i özlediğini açıkladı.

Karl-Heinz Rummenigge ile ilişkilerini nasıl tanımlarsınız sorusuna Watzke “Kalıcı değil. Herhangi bir ilişkimiz yok ve olması da gerekmiyor. O Bayern Münih'ten ben de Dortmund'dan sorumluyum. Bu nedenle birlikte yapmamız gereken bir şey yok. Aramızdaki ilişki uzun zamandan beri soğuk ama bunun kimseye zararı yokÖnemli olan işlerin çirkinleşmemesi, dünyada o kadar çok problem var ki Rummenigge ile Watzke'nin arasındaki ilişki bunların en önemsizi. Kim daha haklı kim daha haksız, bunun kararını ise bizi izleyen insanlar karar vermeli” yanıtını verirken bunların Uli Hoeness'in eksikliğinden kaynaklandığını ifade etti.Rummenigge'ninReus'un bonservis bedelini açıklamasının güzel bir davranış olmadığını ve buna sinirlendiğini belirten Watzke “ben Bayern'den birinin bonservis bedelini öğrensem bunu açıklamazdım. Hoş bir davranış değil” dedi.

“Özlediğim Uli Hoeness ile heyecan verici bir ilişkimiz vardı. Çünkü o daima doğrudan ve açık şekilde her şeyi ortaya koyardı. Arada tartışma tabii ki olurdu ama her zaman durumun ne olduğu net şekilde belli olurdu.Bu durum benim her zaman hoşuma gitmiştir” şeklinde konuşan Watzke, Rummenigge'nin Reus konusundaki “Bayern Münih genç bir Alman Milli Takım oyuncusu ile ilgilenebilir ama bunu şimdi konuşup huzursuzluk yaratmak istemiyorum” açıklamaları ile ilgili olarak “Bir şey söylemesine de gerek yoktu. Ama bu onun kişisel stili ve bunu böyle devam ettirebilir. Ben her şeyi tahmin edebiliyorum” ifadelerini kullandı.

Her maç öncesinde iki kulüp yöneticileri arasında yenilen geleneksel yemeğin bu defa kendileri tarafından iptal edilmediğini çünkü herhangi bir davet almadıklarını belirten Watzke “davet olmadığı için iptal etmemiz de gerekmedi”dedi.

Haber: Hüseyin Özkök 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!