Almanya Bundesliga 18. hafta karşılaşmasında sahasında Augsburg'u konuk eden Borussia Dortmund, mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve sahasında beklemediği bir puan kaybıyla karşılaştı.
Mücadelenin 5. dakiaksında Sven Bender'in golüyle 1-0 öne geçen Dortmund, devreyi bu skorla önde tamamladı ancak 56. dakikada Bender bu kez kendi kalesini nişanlayınca skora 1-1'lik denge geldi.
Karşılaşmanın 66. dakikasında Dortmund'un Türk yıldızı Nuri Şahin takımını 2-1 öne geçirirken 72. dakikada Ji Dong Won tekrar skora 2-2'lik eşitliği getirdi. Kalan dakiaklarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.
Öte yandan Dortmund'un Polonyalı oyuncusu Blaszczykowski, 9. dakikada yaşadığı sakatlık sonrasında oyundan çıkarak yerini Pierre Aubameyang'a bıraktı.
Bu sonucun ardından Dortmund 33, Augsburg ise 25 puana yükseldi.
GÜNÜN DİĞER SONUÇLARI
Freiburg 3-2 Leverkusen
Nürnberg 4-0 Hoffenheim
Stuttgart 1-2 Mainz
Wolfsburg 1-3 Hannover

