comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı

27 Kasım 2013, Çarşamba 08:36

Beşiktaş, sözleşmesi bu yıl sona eren Eskişehirli oyuncunun işini devre arasında bitirmek için harekete geçecek. Siyah-beyazlılar, daha önce bu futbolcuyu istemiş, ancak kulübü vermemişti

Transfer döneminde Beşiktaş'ın gündeminden hiç düşmeyen Veysel Sarı, yeniden siyah-beyazlıların gözdesi oldu. Eskişehirspor Yönetimi'nin transferine izin vermemesi nedeniyle alınamayan Veysel'in sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması, siyah-beyazlıların en büyük kozu olarak görülüyor.

Ligin devre arasında kadrosuna bir stoper, bir orta saha ve bir de sağ bek transfer edilmesini isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in raporları doğrultusunda hareket edecek olan Beşiktaş Yönetimi, stoper ve orta sahayı bir kenara bıraktı, Veysel Sarı'nın transferine sıcak baktı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, Bilic'in stoper ve orta saha isteğine “İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk'ü kadroya geri çağırın” diye konuşarak olumsuz yanıt verirken, sağ bek transferi için “olur” cevabını dediği ortaya çıktı.

Veysel Sarı'yı devre arasında transfer ederek Serdar Kurtuluş'u kimi zaman ön libero kimi zaman da stoperde kullanmayı düşünen Bilic'in transfer raporunu alacak olan yönetim, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida'dan önce, bazı yerlilerle güven tazeleyecek. İlk başta Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesine zam yaparak işe başlamayı planlayan yönetim, daha sonra Gökhan Töre'nin bonservisini alacak. İç ve dış yerli transferlerini hallettikten sonra Fernandes ve Almeida'yı bir kez daha görüşme odasına çağıracak olan Beşiktaş Yönetimi, bu görüşmeden çıkacak sonuçlara göre, transfer stratejisini belirleyecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!