comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ronaldinho'dan şok Beşiktaş cevabı!

27 Kasım 2013, Çarşamba 08:36

Yakın arkadaşı olan Yiğido'nun dünyaca ünlü hocasının sorusuna kahkaha atarak yanıt veren Sambacı, “Birileri sürekli ağabeyimi bu konuyla ilgili arıyor. Görüşmek istiyorlar. Ama ben burada memnunum.

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu ara transferde kadrosuna katmayı istiyor ama tecrübeli yıldız gelmeyi düşünmüyor... 33 yaşındaki yıldız futbolcu bu konudaki fikrini Sivasspor'un dünyaca ünlü teknik direktörü Roberto Carlos'a ifade etti.

Çok yakın arkadaş olan ikilinin arasında ilginç bir diyalog geçti. Carlos, ismi Beşiktaş'la anılan Ronaldinho'yu telefonla aradı ve bu konuda ne düşündüğünü sordu. Ülkesi Brezilya'da Atletico Mineiro forması giyen tecrübeli yıldız, genç hocanın “Beşiktaş'a gelecek misin?” sorusuna kahkaha atarak yanıt verdi...

Carlos bunun üzerine “Neden gülüyorsun?” dedi ve Ronaldinho “Birileri sürekli ağabeyimi bu konuyla ilgili arıyor. Görüşme yapmak isteyenler oluyor. Ama şimdiye kadar kimseyle resmi bir görüşme yapmadık. Açıkçası ben de burada mutluyum. Şu anda gelmeyi düşünmüyorum” ifadeleriyle konuya açıklık getirdi.

ÇEBİ: OCAKTA KONUŞACAĞIZ

Öte yandan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi de konuyla ilgili olarak “Biz Ronaldinho'nun ağabeyi Roberto Assis'le bire bir görüşüyoruz. Zaten kendisi bize ‘Türkiye'den arayanlara veya Beşiktaş'la ilgili olarak bir şeyler soranlara yanıt vermiyoruz. Ocakta sizinle masaya otururuz' dedi” açıklamasını yaptı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!