comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'a eski bir Fenerbahçeli!..

29 Ağustos 2012, Çarşamba 12:33

Mustafa Pektemek'in çapraz bağlarının kopması, Almeida'nın takımdan ayrılmak istemesi üzerine gündeme gelen Gökhan Ünal'a Samet Aybaba onay verdi. Golcü oyuncu F.Bahçe ile bonservis sorununu çözerse 'Kartal' olacak!

Beşiktaş'a bir Fenerli daha geliyor... Samet Aybaba, yönetimden golcü istedi. Akla ise şu anda boşta bulunan Gökhan Ünal geldi. Bir çok takımda gezmesi ve istikrar anlamında soru işareti uyandırması sıkıntı yaratan golcü oyuncuya Aybaba sıcak baktı. Habertürk gazetesinin iddiası şu şekilde;

"Gökhan Ünal'ın de Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği ifade edildi. Şu anda bonservisi F.Bahçe'de görünen golcü oyuncunun sorunu kendisinin çözeceği ve herhangi bir bedel ödenmeden Siyah-Beyazlı kulübe imza atacağı öğrenildi.
ÇETİN, FRANSA'YA GİDİYOR

Aybaba'nın listesindeki diğer ismin ise Rennes forması giyen Fransa'daki temsilcimiz Mevlüt Erdinç olduğu öğrenildi. Hocasıyla sorunları olan ve takımında fazla yer almayan Mevlüt için Samet Aybaba'nın yardımcısı Recep Çetin'in, hafta sonu Fransa'ya giderek Marsilya maçında oynaması halinde
Mevlüt'ü izleyecek. Kulübünün 7-8 milyon Euro civarında bir bonservis ücreti düşündüğü, Beşiktaş'ın ise en azından 1 sezonluğuna kiralamak istediği öğrenildi.

GÖKHAN'IN YANINDA BİR DE YABANCI İSTİYOR

Siyah-Beyazlılar'da sürpriz gelişmeler transfer politikasında da değişimlere neden oluyor... Sol bek düşüncesi değişen ve bir anda forvete ağırlık veren Kartal'da teknik direktör Samet Aybaba'nın yerli bir forvet alınması halinde orta sahaya veya forvete bir yabancı oyuncu istediği ifade edildi."