comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic hırsını camdan çıkardı!

06 Ekim 2013, Pazar 10:35

Üç maçlık cezanın ikincisini dün çeken Slaven Bilic, kendisine ayrılan camlı bölümde heyecandan duramadı, zaman zaman hırsını önündeki camdan çıkardı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, üç maçlık cezasının ikincisini Eskişehirspor karşısında çekti.

Karşılaşmayı basın tribününe ait kapalı bölümde seyreden Hırvat teknik adam sinirini yine önündeki camdan çıkardı. Kimi zaman hakemin kimi zaman futbolcuların yaptığı hatalara sinirlenen Bilic, zaman zaman önündeki camı tokatladı. Siyah - beyazlı takımın hocası, karşılaşmayı Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile birlikte seyretti.

Maçın uzatma bölümünde yaşanan pozisyonu basın tribününde izleyen Eskişehirli birkaç şahıs, tekrar sırasında “Penaltı” diye bağırınca bunları gören Bilic, camın ardından itiraz ederek, adeta “Hayır” dedi ve yaşananların penaltı olmayacağı itirazında bulundu. Hırvat hoca, Ömer'in golünde de cama vurarak sevincini ortaya koydu.

Bilic'in yokluğunda sahaya çıkan Antrenör Nikola Jurcevic, “İyi bir oyunla üç puanı kazandık” dedi. Jurcevic, şöyle devam etti: “Ligin en iyi takımlarından birisi olan Eskişehirspor ile karşılaştık. Sahasında kaybetmeyen bir takıma karşı oynadık. Takımımız büyük bir oyun karakteri ortaya koydu. Bütün oyuncularım iyi mücadele etti. Her oyunca elinden gelinin en iyisini yaptı. Milli maç arasına daha güçlü giriyoruz.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!