comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Türkiye'nin yeni Semih Şentürk'ü!

05 Ekim 2013, Cumartesi 22:38

 Beşiktaş'ın Eskişehirspor deplasmanında oynadığı karşılaşmada siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren Ömer Şişmanoğlu'nun ilginç istatistiği dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği Ömer Şişmanoğlu siyah-beyazlı forma altında ilk lig maçında ilk golünü attı.

Eskişehirspor deplasmanında 63.dakikada oyuna giren ve 70.dakikada gol atan Ömer Şişmanoğlu geçen sezon Süper Lig'de oyuna sonradan girip en çok gol atan oyuncu olmuştu. (6 gol)
HERKESİN AKLINI SEMİH ŞENTÜRK GELDİ

Ömer Şişmanoğlu, Beşiktaş formasıyla da oyuna sonradan girerek attığı golle ilginç istatistiğini sürdürmüş oldu. Ömer Şişmanoğlu, sosyal medyada Fenerbahçe'de bir dönem oyuna sonradan girdiği anlarda attığı gollerle nam salan Semih Şentürk'e benzetildi.

FERNANDES '100' DEDİ

Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes Eskişehirspor deplasmanında siyah-beyazlı takımdaki 100.resmi maçına çıktı. 2010-11 sezonu devre arasında siyah-beyazlı takıma gelen Manuel Fernandes geride kalan dönemde 79 lig, 12 Avrupa kupası, 9 Türkiye kupası maçı oynadı ve 19 gol atıp 33 asist yaptı. Fernandes bu sezon yaptığı 4 asist ile Süper Lig'de en çok gol pası veren iki oyuncudan biri konumunda bulunuyor.

ES-ES DEPLASMANINDA 6'DA 4 YAPTI

Süper Lig'e yeniden yükseldiği 2008-09 sezonunda beri Eskişehirspor ile Beşiktaş takımları Eskişehir'de 6 kez karşılaştı. Oynanan 6 maçta Beşiktaş 4 kez kazanırken Eskişehirspor 2 kez galip geldi. Beşiktaş geçen sezon rakibini evinde 2-1 yenmişti. İki takım arasında lig tarihi boyunca toplamda oynanan 55 maçta Beşiktaş 27 kez kazanırken Eskişehirspor 14 kez sahadan galip ayrıldı, 14 maç ise berabere sona erdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!