comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'ten takımına ciddi uyarılar!

20 Eylül 2013, Cuma 11:47

G.Saray'ı, R.Madrid maçında canlı izleyen Hırvat hoca “Bu maç bizim için ölçü olamaz. Sonuçta; R.Madrid gibi bir deve karşı oynadılar. Çok dikkatli olmalıyız” şeklinde konuştu

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek...

Spor kamuoyuna ve spor otoritelerine göre haliyle favori Beşiktaş... Ancak teknik direktör Slaven Bilic temkinli. Galatasaray'ın farklı yenildiği Real Madrid maçını yardımcılarıyla birlikte izleyen Hırvat teknik adam, Galatasaray'ın kendilerine karşı farklı taktik ve onbirle oynayacağını bu nedenle disiplini hiç bozmamaları gerektiğini söyledi.

Futbolcularıyla kısa bir görüşme yapan Bilic, “Sonuçta Galatasaray Real Madrid gibi bir deve karşı oynadı. Üstelik ilk 20 dakika çok iyiydiler. Bir gol atsalar farklı olabilirdi. Bu maç bizim için ölçü olmaz. Üstelik Galatasaray elindeki bütün yabancılarla oynadı. Kadro şimdi değişecek. Yerlerine dinlenmiş ve demorilize olmamış isimler girecek. Dikkatli olmalı ve oyun disiplininden kopmamalıyız” dedi.

SELÇUK İLE MELO UYARISI

Bilic derbi ile ilgili olarak taktik ipuçları da verdi ve “Galatasaray'ın orta sahası önemli oyunculardan oluşuyor. Özellikle Selçuk ile Melo'yu çıkartmayın. Top trafiğini kesmeliyiz. Pres yine en büyük kozumuz olacak. Ayrıca Semih bu maçta oynayacaktır, o da ileri çıkışları olan bir stoper. Baskı ile savunmalarını çıkartmayacağız” diye konuştu.

Bursa maçında yapılan hatalara da parmak basan Hırvat teknik adam “Bursa karşısında önde iyi basıp ikinci topları da kazandık. Ama basit toplar kaybettik. Mümkün olduğu kadar pas yaparak çıkmalıyız. Olmadık yerde final pasına gerek yok. Boşuna kendinizi fazla yormayın. Top bizde kalsın enerjimizi boşa harcamayın” ifadesini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!