comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tüm yollar Beşiktaş'a çıkıyor! Rakamlar...

14 Ağustos 2013, Çarşamba 18:48

Beşiktaş'ın, Olympiakos'ta yapılması planlanan transferler sonrasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Holebas ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

Uzun süredir sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, mutlu sona ulaşmak üzere... Yunanistan basınında yer alan haberlere göre, siyah-beyazlılar Olympiakos forması giyen Jose Holebas için kulübü ile anlaşmaya yakın.

Yunan ekibinin 29 yaşındaki oyuncunun bınservisi için 2,5 milyon euro istediği belirtilirken, Beşiktaş'ın ise 2,25 milyon euroya yakın bir teklif yaptığı ve arada sadece 250 bin euroluk fark kaldığı iddia edildi.

"TORRES GELDİ, BONG YOLDA, HOLEBAS YOLCU"
Haberlerde ayrıca Olympiakos'un oyuncunun alternatifini de belirlediği ve Fransa Ligue 1'de Valenciennes forması giyen Gaetan Bong için kulübü ile anlaşmaya vardığı kaydedildi. Bu transferi cuma gününe kadar tamamlaması beklendiği vurgulanan kırmızı-beyazlıların, Holebas transferini de bu transferi açıklamadan önce bitirmek istediği belirtildi.

Olympikos'un geçtiğimiz günlerde renklerine bağladığı ve defansın her bölgesinde oynayabilen Miguel Torres'in ardından Gaetan Bong için de girişimlere başlaması Holebas'ın kesin olarak takımdan ayrılacağı söylentilerinin yüksek sesle yankılanmasına neden olurken, Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen oyuncunun da takımdan ayrılmak için yönetime talepte bulunduğu öne sürüldü.