Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada siyah-beyazlı futbolculardan Veli Kavlak ve Hugo Almeida sakatlandı.
Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldiği maçın 20. dakikasında siyah-beyazlılar adında talihsiz bir sakatlık yaşandı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Veli Kavlak, rakibi ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı ve sakatlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Veli oyuna döndü ancak 5 dakika sonra oyuna devam edemeyeceğini işaret etti. Teknik direktör Samet Aybaba da Veli'yi oyundan alarak Necip Uysal'ı sahaya sürdü. İlk belirlemelere göre Veli Kavlak'ın sol baldırında darbeye bağlı gerilme olduğu ifade edildi. Oyuncunun son durumunun çekilecek MR'ın ardından belli olacağı kesinlik kazandı.
Öte yandan Lig TV Muhabiri Atakan Kurt, karşılaşmanın ardından Veli Kavlak ile konuştuğunu kaydederken; siyah-beyazlı futbolcunun kendisine durumun ciddi olmadığını ve haftaya Galatasaray derbisinde forma giyebileceğini söylediğini belirtti.
ALMEIDA DA SAKATLANDI! Veli Kavlak'ın yanı sıra maçın son bölümlerinde ayağına darbe alan Hugo Almeida, karşılaşma sonrasında sakatlığının ciddi olabileceğini belirtirken; "Galatasaray maçında oynar mıyım bilmiyorum. MR çekildikten sonra her şey belli olur" dedi.