comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş kongresinde Sağlık Bakanı da vardı

16 Haziran 2013, Pazar 14:47

Beşiktaş Kulübü'nün kongresinde Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, oyunu kullandı.

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi devam ederken, kongre üyesi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da oyunu kullandı.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen genel kurula gelen Müezzinoğlu, oyunu 17 numaralı sandıkta verdi.

Bakan Müezzinoğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimin siyah-beyazlı camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah son derece sağlıklı bir genel kurul yapılıyor. Sonuçların da Beşiktaş ve Beşiktaş'ın geleceğine hayırlı olmasını istiyorum. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan birlik ve beraberliği sağlayacak iddialı bir yönetime ihtiyacımız var. Hayırlı olsun. Seçilecek arkadaşa ve yönetime de şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

Orman'ın babası da oy kullandı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman da kongre de oy kullandı. Hasta olmasına rağmen BJK Akatlar ve Kültür Kompleksi'ne gelen Abdulkadir Orman, oyunu attıktan sonra salondan ayrıldı.