comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş ve Salih Dursun, PFDK'lık oldu

29 Nisan 2013, Pazartesi 14:50

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın ardından Beşiktaş ve Kayserisporlu Salih Dursun, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilecek.

Beşiktaş - Orduspor karşılaşmasında yaşanan tribün olayı siyah-beyazlı camiada büyük bir krize hatta depreme neden olurken, bir kötü haberde TFF'den geldi. Maçın her iki temsilcisi de yaşanan ardebeyi raporlarına yazarken Beşiktaş kulübü saha olaylarından dolayı yarın (salı günü) PFDK'ya sevkedilecek.

Siyah-beyazlıların bu sezon yine saha olaylarından dolayı 1 maç seyicisiz oynama cezası almasından dolayı Beşiktaş'a benzer ceza gelme ihtimalini artırdı.

SALİH DURSUN'UN DA SEVKEDİLECEK

Bu arada F.Bahçe - Kayserispor maçı sonrası maçın hakemi Küddüsi Müftüoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı sarı-kırmızılı futbolcu Salih Dursun'un da PFDK'ya sevkedileceği öğrenildi.

Salih Uçan, Kuddusi Müftüoğlu'na yönelik maçtan sonra, "Hakemin bize karşı tavırları, bizim adrenalinimizi yükseltti. Bize karşı, 'sokak çocuğu' muamelesi yaptı. Fenerbahçeli futbolculara ise 'tamam canım' diye sesleniyordu. Böyle olacağı belliydi. 'Devre arasında yine bir şeyler olmuştur' diye konuşmuştuk. Bunu bildiğimiz için biz de golden sonra protesto amaçlı alkışladık" demişti.


Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!