comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta olay yaratan açıklamalar

29 Nisan 2013, Pazartesi 12:20

Beşiktaş Yöneticisi Levent Erdoğan, siyah-beyazlı camiada olay yaratan açıklamaların altına imza attı.

Beşiktaş'ta taşlarn yerinde oynamaya başladı. İnönü Stadı'nda yaşanan olaylardan sonra Tamer Kıran'ın istifası gündeme gelirken; siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Levent Erdoğan'dan olay yaratan açıklamalar geldi. Beyaz TV'nin sorularını yanıtlayan Erdoğan, başkan Fikret Orman'ı ağır bir dille eleştirerek; "Yönetim yok ki istifa edeyim. Fikret Orman'ı desteklediğim için çok pişmanım" dedi.

İnönü Stadı'nda Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya gösterilen tepkileri de sert bir dille eleştiren Levent Erdoğan, "Maç başlamadan önce hocasını ıslıklayan, maçtan zor şartlarda 2-0'lık skorla galibiyet elde edilmesine rağmen takımın ikincilik iddiasını devam ettirdiği ortamda ve onunculuk beklentisi olmayan bir sezonda takımı şampiyonluk iddiasına kadar devam ettiren takımın hocasını ıslıklamak ve küfür etmek de o saldırı yapanlar kadar yanlış bir harekette bulunmuştur. Onları da kınıyorum. Sezon sonu hoca gider, kalır o zaman konuşulur. Şimdiden neye varmaya çalışılıyor? Bunun arkasında ne yatıyor? Takımın başarısını mı, başarısızlığını mı istiyorsunuz? Bu kadar Samet Aybaba düşmanlığı nedir? Maçtan önce hocayı ıslıklarsan o hoca da ve takımda maçı götürebilecek motivasyon kalır mı? Maçtan sonra tepki gösterirsen diğer maçlar için motivasyon olabilirler mi? O futbolcular, hocalarını sayar mı?" dedi.

Yönetim kurulundan istifa edip etmeyeceği sorulan yönetici, “Ortada yönetim kurulu mu var ki, ben istifa edeceğin. Maalesef ortada yönetim falan kaldı. Fikret Orman tarafından oluşturulan yönetim miadını doldurdu. Bundan sonra Fikret Orman'ın hiçbir yönetiminde yer almayacağım. Orman'a inandığım için kendimden utanıyorum. Beşiktaşlılar çok dikkatli olsun. Tüzük değişikliği bahanesiyle büyük bir tezgah kuruluyor” diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!